Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Drejtoria për Bujqësi shpallë konkurs për ngritjen e serave (Dokument) – Malisheva Press

Malishevë: Drejtoria për Bujqësi shpallë konkurs për ngritjen e serave (Dokument)

Komuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka shpallur konkurs për ngritjen e serave në sipërfaqe prej 100 m2.

Përmes kësaj shpallje ftohen fermerët e interesuar për të aplikuar në këtë projekt të financuar nga Komuna e Malishevës.

Më poshtë gjeni shpalljen e plotë të Drejtorisë së Bujqësisë: