Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Drejtoria e Arsimit, shpallë konkurs për pesë drejtor të shkollave (Dokument) – Malisheva Press

Malishevë: Drejtoria e Arsimit, shpallë konkurs për pesë drejtor të shkollave (Dokument)

Komuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria për Arsim dhe Edukim, ka shpallur konkurs për pesë drejtor të shkollave në Malishevë. Në këtë konkurs kërkohet plotësimi i këtyre vendeve të lira, me kandidatë të cilët i plotësojnë kriteret e domosdoshme për të qenë drejtor të shkollave.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datë 11.08.2017, dhe të drejtë konkurrimi kanë të gjithë  ata të cilët i plotësojnë kriteret e përcaktuar në konkurs.

Më poshtë keni konkursin e plotë: