Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Dështon miratimi i buxhetit, NISMA nuk i ka votat – Malisheva Press

Malishevë: Dështon miratimi i buxhetit, NISMA nuk i ka votat

kuvendi-komunal

Siç edhe ishte lajmëruar sot Kuvendi Komunal në Malishevë ka mbajtur mbledhjen e dhjetë, ku ka qenë vetëm një pikë e rendit të ditës, miratimi i projekt buxhetit për vitin e 2017.

Pas një diskutimit të gjërë rreth kësaj çështje, diskutim ky që filloi mbledhjen e së mërkurës dhe zgjati edhe në mbledhjen e sotme. Partitë opozitare patën një sërë kritikash të ashpra në raport me pushtetin aktual. Ato e quajtën këtë projekt buxhet si fillim të fushatës dhe mungesë totale të transparences, specifikimit të projekteve, gjithëpërfshirjes etj.

Si përfundim kryetari i kuvendit ka hedhur në votim buxhetin por ai nuk është votuar nga partitë opozitare me c’rast dhe ka përfunduar mbledhja.