Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Del në ankand pishina e Banjës, ja kriteret (Foto) – Malisheva Press

Malishevë: Del në ankand pishina e Banjës, ja kriteret (Foto)

Në mbledhjen e fundit të Kuvendit Komunal në Malishevë është miratuar vendimi për dhënien në shfrytëzim të pishinës së Banjës për 1 vit. Pavarësisht se një pjesë e asambleistve të opozitës ishin të zëshëm se pishina e Banjës duhet të jetë në menaxhim të komunës me arsyetimin që mund të sjellë më shumë të hyra buxhetit komunal. Por pavarësisht kësaj shumica ka vendosur ta jep në shfrytëzim.

Komisioni Vlerësues për Dhënien në Shfrytëzim të Pronës së Paluajtshme Komunale në mbledhjen e 08.05.2017 ka hapur ankandin për të gjithë ata që janë të interesuar ta menaxhojnë pishinën në këtë sezonë.

Më poshtë e gjeni njoftimin e plotë si dhe kriteret e vendosura nga komisioni: