Malishevë: Braktisin PDK-në, shkojnë në Nisma

Një numër anëtarësh të PDK-së kanë braktisur subjektin e tyre duke iu bashkuar Nismës për Kosovën në Malishevë.

Në një postim të këtij subjekti shihet fotografia e kryetarit Begaj me ardhjet e reja.

Më poshtë gjeni postimin e plotë:

Në kuadër të fuqizimit të NISMËS në Malishevë, sot, rrugetimit tonë poltik i’u bashkuan dhjetra intelektual dhe profesorë të cilët deri tani ishin pjesë e PDK-së në Malishevë.

Programit të NISMËS Socialdemokrate në Malishevë ju bashkuan:

1.Afrim Selmani-Ma.i Kulturës Fizike, njëherit antar i kryesisë së degës së PDK-së në Malishevë
2.Ardian Thaqi-Prof.i Matematikes, njëherit kryetar i nëndegës së PDK-së në Shkarashnik 
3.Isa Ulluri-Prof. i Gjuhës Angleze
4.Bekim Ulluri-Prof. i Matematikës 
5.Drilon Paqarizi-Ma.Ekonomisë
6.Xhemile Selmani- Ma. Juridikut
7.Lavdije Morina-Selmani-Prof. Biologjisë 
8.Lumnije Thaqi-Ma. i Ekonomisë
9.Bjondina Krapi-Ekonomiste
10.Granit Gashi- Edukatë Fizike
11.Sami Reshitaj-Aktivist
12.Gjafer Krasniqi
13.HisninQazimaj
14.Halit Kastrati-Nënkrytar i nëndeges së LDK-së në Bubël.

Po ashtu vlenë të theksohet që në kuadër të adrimeve janë edhe Kryesia e nëndegës së PDK-së në Shkarashnik:

1.Ardian Thaqi-Kryetar
2.Sabit Thaqi-Anëtar
3.Arton B Thaqi-Anëtar
4.Ramdan Thaqi-Anëtar
5.Fitim Thaqi-Anëtar
6.Argjend Thaqi-Anëtar
7.Gjemile Selmanaj-Anëtare
8.Skender Krapi-Anëtar
9.Arton F Thaqi-Anëtar
10.Lumnije Thaqi – ish kandidate për Asamblenë Komunale nga radhët e PDK-së