Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Banorët e lagjes “Mirëdita” rrezikohen nga “tranzit” (VIDEO) – Malisheva Press

Malishevë: Banorët e lagjes “Mirëdita” rrezikohen nga “tranzit” (VIDEO)

Lagja “Mirëdita”  në Malishevë është ndër të paktat  me plan rregullues urban.

Por, banorët e aty ka disa muaj që po ballafaqohen me një problem.

Një investim i komunës, përmes të cilit rruga e lagjes u zgjat për në pjesën tjetër të qytetit, po bën që ajo të përdoret si tranzit.

E që kur përfundoi projekti , këtyre iu shtua edhe një telash.

Kanalizimi i lagjes ka shpërthyer dhe ujërat e zeza kanë dalë në sipërfaqe.

Por në komunë i thanë televizionit se rruga në fjalë nuk është tranzitore, e nëse po përdoret për këtë funksion, komuna nuk ka si ta ndalojë këtë.

Kronikë nga Mejreme Gashi.