Malishevë: Arrestohet i kërkuari nga Lladroci

arrestime fotoFshati Lladroc, Malishevë 27.02.2017-08:00. Në bazë të urdhëresave të lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë, dega në Malishevë është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në burgun e Prizrenit.