Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Ankohen maturantët po na manipulojnë me çmimet e mbrëmjes së maturës – Malisheva Press

Malishevë: Ankohen maturantët po na manipulojnë me çmimet e mbrëmjes së maturës

Shumë nxënës të Gjimnazit “Hamdi Berisha” të indinjuar rreth çmimeve për mbrëmjen e maturës kanë shkruar në adresën tonë. Ata kanë shprehur pakënaqësinë e tyre, ngase çmimi që do paguaj një nxënës dhe një profesor është shumë në shpërputhje.

Ata për MalishevaPress- in kanë treguar se për një nxënës kostoja e mbrëmjes është 16 euro, kurse për profesor së bashku me bashkëshorte do të jetë vetëm 12euro. Ata i kanë thënë Malishevapress-it se ky është një manipulim që po na bëhet në kurriz të parave tona, dhe se nuk do të heshtim ndaj kësaj çështje janë shprehur nxënësit. /mp/