MalishevaPress në Iphonin tuaj

Të dashur lexues të portalit informativ MalishevaPress, nëse dëshironi që të vizitoni më lehtë portalin me telefonin tuaj Iphone, ju lutem ndiqeni hapat e mëposhtëm të shprehur me fotografi:

Hapi i parë

Kliko në “Safari” dhe shkruaj uebin www.malishevapress.com

tel

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapi i dytë: kliko shenjën e rrethuar me të kuqe

tel1

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapi i tretë: Kliko “Add to home screen” të rrethuar me të kuqe

tel2

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapi i katërt: kliko “Add”

tel3

 

 

 

 

 

 

 

 

Dhe ju, tani do të keni në menynë e Iphonit tuaj MalishevaPress-in

tel4