Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malisheva po mobilizohet për Manifestimin e 28 nëntorit në Prishtinë – Malisheva Press

Malisheva po mobilizohet për Manifestimin e 28 nëntorit në Prishtinë

manifestim

Subjektet politike Nisma për Kosovën, Lëvizja VETËVENDOSJE! dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës janë duke u mobilizuar për Manifestimin e opozitës të cilin ata e kanë quajtur Manifestim për Republikën – kundër Zajednicës dhe Demarkacionit, që do të mbahet në Prishtinë me 28 nëntor. Sipas burimeve të malishevapressit brenda këtyre subjekteve me dhjetra takime e tubime po mbahen çdo ditë nëpër fshatra e në qytet. Struktura të këtyre subjekteve po mobilizohen duke bashkëbiseduar me qytetarë që deri tash kanë shprehur gadishmerinë për të marrë pjesë në këtë manifestim që pritet të jetë më i madhi manifestim që ka ndodhë në Kosovë në dekadat e fundit. Gjithashtu janë rezervuar më dhjetra autobus që do të transportojn qytetarët e Malishevës në manifestimin e 28 nëntorit në Prishtinë.