Malisheva i bashkohet peticionit kundër zajednicës dhe demarkacionit

peticioni5Edhe në Malishevë, sikurse në të gjitha qendrat tjera të Kosovës është organizuar nënshkrimi i peticionit kundër marrëveshjeve me Serbinë.

Më poshtë keni fotot e publikuara nga një aktivist i Vetëvendosjes, sipas tij nënshkrimi i peticionit është realizuar në Malishevë dhe Kijevë i cili pritet të vazhdoj edhe ditëve në vijim në të gjitha vendbanimet e Komunës.  /MalishevaPress

peticioni7 peticioni9 peticioni10