Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malisheva bëhet me klub të bjeshkatarëve – Malisheva Press

Malisheva bëhet me klub të bjeshkatarëve

Klubi aplinist

Është hapur klubi i Alpinistëve – Bjeshkatarë “Malisheva”. Këtë gjë e ka bërë të ditur për Malishevapress themeluesi i këtij klubi, Burim Buzhala.

Buzhala thotë se, përvoja nga bjeshkët, pushtimi i të gjitha majave më të larta të territorit të Republikës së Kosovës si dhe ato të rajonit, e kanë nxitur atë që edhe Komuna e Malishevës të ketë një klub të tillë. Ata kanë zgjedhur edhe strukturat e klubit. Burim Buzhala-kryetar, Shqipdon Shurdhaj – nënkryetar dhe Arben Bytyçi sekretar.

Në këtë link mund të gjeni faqen e klubit   https://www.facebook.com/Klubi-Alpinist-Bjeshkatar%C3%AB-Malisheva-1582724771994826/