Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Lumi Mirusha i mbushur me peshq të ngordhur, Komuna e Malishevës e heshtur nuk tregon shkaqet – Malisheva Press

Lumi Mirusha i mbushur me peshq të ngordhur, Komuna e Malishevës e heshtur nuk tregon shkaqet

Sot në mëngjes, është vërejtur një dukuri e pazakontë në një pjesë të lumit Mirusha, pasi një pjesë e madhe e fondit të peshkut ka ngordhur. Shkaqet e kësaj dukurie ende nuk dihen. Ndërsa deri me tani nuk ka një vlerësim nga inspektorët komunal, se pse ka ndodhur kjo dukuri, përveç një njoftimi në faqen zyrtare të Komunës ku është bërë e ditur se inspektorët janë në terren dhe po merren me analizimin e gjendjes.

Për ngordhjen masive të peshqve në lumin Mirusha, sot përveç reagimit nga shoqata e peshkatarëve “Sykuqi” në Malishevë, kanë raportuar edhe mediat lokale dhe nacionale, nga se bëhet fjalë për një helmim masivë të fondit të peshkut, ndërsa ende nuk dihet pse ka ndodhur një gjë e tillë.