Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Llapqevë: Fusha sportive dëmtohet ende pa u përfunduar (Foto) – Malisheva Press

Llapqevë: Fusha sportive dëmtohet ende pa u përfunduar (Foto)

LlapqeveProjekti i cili ka filluar që dy vite për ndërtimin e fushës së sportit në fshatin Llapqevë, përveçse nuk ka përfunduar ende për shkak të neglizhencës së komunës, gjegjësisht drejtorisë së urbanizmit, tash së fundi janë paraqitur problem të reja në këtë projekt. Një lexues i yni ka dërguar në redaksinë e Malishevapress, një foto ku shihen dëmtimet që janë shkaktuar nga erërat dhe të reshurat e fundit. Si pasojë e kësaj në një pjesë të fushës është hequr tepihu që shërben si pjesë përfundimtare e fushës.

Kjo edhe një dëshmi që Komuna e Malishevës, vazhdon të jetë neglizhente në kryerjen e projekteve sipas proceduarave të parapara, po ashtu tregon mosgatishmërinë e drejtorive përgjegjëse për ti inspektuar punimet dhe për të marr masa ndaj kompanive të cilat nuk përfillin projektin dhe nuk kryejnë punimet ashtu siç edhe duhet dhe siç janë të parapara në kontratë.

Llapqeve