Lladroci i jep mbështetje të fuqishme Vetëvendosjes (Foto)

Aktivitetin e saj politik Lëvizja Vetëvendosje e ka vazhduar mbrëmë në fshatin Lladroc dhe në lagjen e Hotëve në Carrallukë. Kandidati për kryetar i këtij subjekti politik, Adem Berisha i shoqëruar nga kandidatë tjerë për kuvendin komunal, kanë shpalosur programin e tyre qeverisës pranë banorëve të fshatit Lladroc. Kjo është bërë e ditur nga Adem Berisha, i cili përmes një postimi ne facebook, është shprehur i kënaqur më mbështetjen e qytetarëve në takimet e rregullta gjatë kësaj kohe.

Më poshtë postimi i plotë i z. Berisha: