Lladroc: Arrestohet pasi nuk shkoi në seancë gjyqësore

arrestimiNë bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje një i dyshuar mashkull, për shkak të shmangies në seancat e kaluara dhe mundësisë së ikjes për seancën e ardhshme, njofton Policia e Kosovës.