Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Lind foshnja e parë me tre prindër biologjikë – Malisheva Press

Lind foshnja e parë me tre prindër biologjikë

foshnajMexico City, 29 shtator – Në Meksikë, për herë të parë në botë, ka lindur bebja e nisur përmes tre strukturave të ADN-së.

Foshnja e lindur me acidin deoksiribonukleik e ka trashëguar nga prindërit e saj si dhe nga donatori që do të thotë se ka tre prindër biologjikë.

Më parë mjekët kishin konstatuar se nëna, shtetase e Jordanisë, posedon gjenin e sindromit Leigh, çrregullim i sistemit nervor nga shkaku i të cilit më herët i kishin vdekur dy foshnje.