Limaj ia mësyn Astrazupit: 11 ditë para zgjedhjeve pren shiritin e shkollës së re

Sot në orën 13 do të prehet shiriti i cili formalizon hapjen e shkollës së re të ndërtuar në fshatin Astrazup.

Në këtë ngjarje është paralajmëruar të merr pjesë edhe Fatmir Limaj, Kryetar i Nismës.

Ndonëse shkolla ishte planifikuar të hapej në shtator, nxënësve dhe arsimtarëve i është dashur të presin deri në ditën e sotme kjo tashmë e ditur për arsye të përshtatjes së agjendës zgjedhore të qeverisë Begaj dhe Nismës.

Kjo ngarje është bërë publike edhe nga uebfaqja e komunës: