Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Limaj do të jetë vetëm zëvendës kryeministër, s’do të udhëheq me asnjë ministri – Malisheva Press

Limaj do të jetë vetëm zëvendës kryeministër, s’do të udhëheq me asnjë ministri

Më herët ishte përfolur se kryetari i Nismës, Fatmir Limaj, do të jetë një nga zëvendës kryeministrat dhe ministër i një dikasteri qeveritar.

Por Koha.net merr vesh sot se ai do të jetë vetëm zëvendës kryeministër pa ndonjë ministri shtesë.