Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Limaj: Ditën të rrahin, natën të thërrasin për dialog – Malisheva Press

Limaj: Ditën të rrahin, natën të thërrasin për dialog

limaj-151014

Kryetari i Nismës për Kosovës, Fatmir Limaj ka deklaruar se pushteti u frikësua nga pjesëmarrja masive e qytetarëve dhe e shpalosi veten dhe është kthyer me një regjim policor, duke burgosur deputet dhe duke përgjakur aktivistë.

“Kjo rrugë që ka zgjedhë pushteti nuk është e duhur.Ata që kanë bërë marrëveshje duhet të thërrasin për dialog gjë që nuk e kanë bërë. Ditën të rrahin natën të thërrasin në dialog, ky është regjimi i pushtetit”, ka thënë Limaj.