Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ligji për “Trepçën” ende jofunksional – Malisheva Press

Ligji për “Trepçën” ende jofunksional

Ligji për “Trepçën”, i cili parasheh shndërrimin e ndërmarrjes në shoqëri aksionare, ku pjesën më të madhe të aksioneve i merr përsipër Qeveria e Kosovës, nuk është funksionalizuar ende, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo pasi Qeveria, tash e një vit nuk e ka formuar Bordin Mbikëqyrës, i cili parashihet me dispozita ligjore, dhe i cili është parakusht për të vazhduar me përpilimin e Statutit dhe regjistrimin e ndërmarrjes.

Drejtori menaxhues i “Trepçës”, Ahmet Tmava, ka shpjeguar se megjithëse formalisht ndërmarrja është nën menaxhimin e Qeverisë, ky menaxhim nuk është ende funksional pa implementimin e Ligjit, i cili e rregullon mënyrën e menaxhimit.