Lëvizja VETËVENDOSJE! regjistrohet si parti politike (dokument)

Komisioni Qendror Zgjedhor ka miratuar kërkesën e Lëvizjes Vetëvendosje që të bëhet parti politike, raporton Koha.net.

Sipas vendimit të KQZ-së, LVV ka përmbushur të gjitha kriteret për t’u bërë parti politike dhe ka obliguar këtë parti që gjashtë muaj pas këtij vendimi ta mbajë Kuvendin e parë partiak.

Image