LDK me tubim të madh në Malishevë

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbajtur dje tubimin e saj të madh në sallën e kulturës në Malishevë.

Në tubim janë prezantuar edhe kandidatët për anëtarë të Kuvendit Komunal nga kjo parti si dhe është shpalosur programi i saj nga kandidati për kryetar komune Sami Kafexholli.