LDK, shpalos programin e saj para banorëve të LLazicës, Mleqanit dhe Pllaqicës (Foto)

Kandidati i LDK-së për kryetar të komunës së Malishevës i shoqëruar nga bashkëpartiakët e tij, mbrëmë ka vizituar banorët e tri fshatrave, Llazicë, Mleqan dhe Pllaqicë. Në këto takime elektorale, LDK ka kërkuar mbështetjen për kandidatin e tyre dhe kandidatët për asamble.

Këtë e ka bërë të ditur kjo parti nëpërmjet faqes zyrtare të saj në facebook.

Më poshtë postimi i plotë i LDK-së: