LDK prezanton kandidatët e saj në Malishevë (Foto)

Dje, Lidhja Demokratike e Kosovës, ka mbajtur tubim në sallën e Shtëpisë së Kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë, meqë rast janë promovuar edhe kandidatët e kësaj partie për zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

I pranishëm në këtë tubim ishte edhe kryetari i LDK-së, ish kryeministri, Isa Mustafa, ish deputeti Salih Morina dhe figura tjera të kryesisë së kësaj partie. Ajo që bie në sy nga ky tubim nuk vërehet prezencë e madhe e simpatizantëve në ulsët në sallë.

Më poshtë gjeni foto nga ky tubim: