LDK në Senik dhe Lladroc: Fitorja jonë ndryshimi i vetëm për Malishevën

Kandidati i LDK-së për kryetar komune Sami Kafexholli ka takuar banorët e Senikut dhe Lladrocit.

Kafexholli ka thënë se LDK-ja por rikthehet fuqishëm dhe se fitorja e saj do të jetë ndryshimi I vetëm për Komunen e Malishevës.