LDK mbanë tubim me banorët e Turjakës, Damanekut, Bublit dhe Qypevës (foto)

Kandidati i LDK-së për kryetar komune Sami Kafexholli me bashkpunëtorët e tij ka vazhduar fushatën elektorale me banorët e fshatrave Turjakë, si dhe Damanek, Bubël, Qypevë ku ka shpalosur programin e tij për qeverisje lokale.

Ai ka thënë se lidhja për Malishevën është forcë e pandalshme e ndryshimit që do të ndodhë me 22 tetor si dhe që LDK është subjekti fitues i këtyre zgjedhjeve.