LDK mbanë takim me nëndegën e Bublit (foto)

Përmes një postimi në facebookun e tyre zyrtar Dega e LDK-së në Malishevë ka bërë të ditur se ka takim me strukturat e tyre të nëndegës së fshatit Bubël.

Në postimin e tyre nuk përmendet ndonjë detaj tjetër nga takimi derisa sipas fotografive vërehet se aty kanë qenë të pranishëm kryetari i degës Sami Kafexholli, anëtarët Bajrush Morina, Labinot Gashi, Salih Morina, Rrahim Morina dhe Fatmir Ademaj