Lajmi i fundit: KQZ vendos të vazhdojë numërimi i votave me kusht

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim që të vazhdojë numërimi i të gjitha votave me kusht.

Ky vendim është marrë nga anëtarët e KQZ-së, pas nj diskutimi të gjatë dhe kundërshtimit që i ka bërë kësaj anëtari i Vetëvendosjes brenda komisionit, Adnan Rrustemi.