Kuvendi miraton rezolutën për ndotjen e ajrit

Pas debatit dy ditor për ndotjen alarmante të ajrit, Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën e cila kërkon që ambienti të jetë prioritet i lartë për Qeverinë e Kosovës.

Rezoluta ka marrë mbështetjen e të gjitha grupeve parlamentare.

Rezoluta mori 73 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Deputetja e PDK-së, Evgjeni Thaçi-Dragusha ka paraqitur rezolutën e harmonizuar mes grupeve parlamentare.