Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kuvendi Komunal në Malishevë thërret seancë të jashtëzakonshme e cila do të mbahet të enjten – Malisheva Press

Kuvendi Komunal në Malishevë thërret seancë të jashtëzakonshme e cila do të mbahet të enjten

Kryesuesi i Kuvendit Komunal në Malishevë, nëpërmjet një njoftimi zyrtarë të publikuar në ueb faqen e komunës ka njoftuar asamblistët se të enjten me datë 10.05.2018, do të mbahet seanca e dytë e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal. Kujtojmë se seanca e parë e jashtëzakonshme është mbajtur javë më parë e cila ishte thirr me kërkesën e Këshillit të nxënësve të Gjimnazit “Hamdi Berisha” për shfuqizimin e vendimit i cili ua pamundësonte atyre shkuarjen në ekskursion në Shqipëri. Ndërsa brenda pak ditësh kuvendi do të mbajë edhe një seancë të jashtëzakonshme.

Më poshtë gjeni arsyen e thirrjes së kësaj seance dhe pikat që do të diskutohen aty: