Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kuvendi Komunal në Malishevë thërret mbledhje urgjente (Dokument) – Malisheva Press

Kuvendi Komunal në Malishevë thërret mbledhje urgjente (Dokument)

Kuvendi Komunal në Malishevë, ka njoftuar përmes faqës zyrtare të Komunës së të martën me 17 prill 2018, do të mbajë mbledhje urgjente. Kjo mbledhje pritet të filloj në ora 11:00 dhe në rend të ditës do të jetë vetëm një pikë:

  1. Rishqyrtimi i vendimit nr.02/296 datë: 24.07.2017, i miratuar në mbledhjen e Kuvendit të Komunës me datë: 19.07.2017- shqyrtimi i kërkesës nr.01/258 datë: 12.04.2018, e parashtruar nga anëtarët e Këshillit të Maturës. 2017/2018.

Më poshtë keni ftesën e dërguar nga Kryesuesi i Kuvendit Komunal: