Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kuvendi Komunal mbanë seancë solemne për 28 Nëntor – Malisheva Press

Kuvendi Komunal mbanë seancë solemne për 28 Nëntor

KK Malishevë-NdërtesaKuvendi Komunal i Malishevës, do të mbajë mbledhje solemne me rastin e shënimit të Festës Kombëtare të 28 Nëntorit, ditës së flamurit dhe datës së shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, e cila do të mbahet të premten me datë 27 nentor në ora 09:00.

Mbledhja solemne e Kuvendit të Komunës së Malishevës, do të mbahet ditën e Premtëme datë, 27/11/2015, duke filluar nga ora 09:00. Mbledhja solemne mbahet me rastin e shënimit Festës Kombëtare të 28 Nëntorit, datës së shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

Më poshtë njoftimi i plotë i Kryesuesit të Kuvendit Komunal Dr. Aziz Thaçi:

Për këtë mbledhje është propozuar ky rend i ditës:

  1. Fjala përshëndetëse nga Kryetari i Komunës së Malishevës z. Ragip Begaj
  1. Fjala përshëndetëse e Kryesuesit të  Kuvendit.