Kuvendi Komunal mbanë 1 minutë heshtje për viktimat në Nice të Francës

Kuvendi_malisheve

Kuvendi Komunal i Malishevës ka filluar mbledhjen e rregullt duke nderuar dhe kujtuar me një minutë heshtje viktimat në sulmin e mbrëmshëm terrorist në Nice të Francës.

Në këtë sulm me kamionë që ndodhi derisa ishte duke u festuar dita Kombëtare e Francës, mbetën të vdekur së paku 84 qytetarë Francezë.