Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kush u zgjodh kryetari më i mirë në sondazhin e MalishevaPress – Malisheva Press

Kush u zgjodh kryetari më i mirë në sondazhin e MalishevaPress

kryetaret e komunes se malisheves

Ka përfunduar sondazhi i realizuar nga MalishevaPress me pyetjen “Cili është Kryetari më i mirë i Komunës së Malishevës”

Gara në këtë sondazh ishte mjaft e ngushtë në mes të ish kryetarit Gani Krasniqi dhe kryetarit aktual Ragip Begaj.

Mirëpo ishte Gani Krasniqi që e fitoi këtë garë me 32.35% të votuesve, menjëherë pas tij u radhit Ragip Begaj me 31.18%, i treti është Isni Kilaj me 22.35% ndërsa Jakup Kastrati mori vetëm 3.53% të votave.

MalishevaPress në rubrikën e saj të sondazheve do të vazhdoj të ju sjellë tema tjera në interes për lexuesit e saj. /MalishevaPress

sondazhi