Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kush është “Bukuroshja e Babit dhe Misi i Babit” për zyrtarin e DKAE-së në Malishevë (Foto) – Malisheva Press

Kush është “Bukuroshja e Babit dhe Misi i Babit” për zyrtarin e DKAE-së në Malishevë (Foto)

Shefqet kryeziu, zyrtar i lartë në Drejtorin për Arsim dhe Edukim në Malishevë, ka shfrytëzuar faqen e tij në facebook, për të bërë  një  urim “special” për vajzën e tij Drenica Kryeziu, me rasatin e ditëlindjes së saj, ditë kjo që ka rastisur të jetë me përvjetorin e sulmeve të NATO-s, mbi caqet serbe në Kosovë.

Kryeziu ka thurur fjalë miradije për vajzën e tij, duke e quajtur atë “bukuroshe e babit, mis i babit”. Mirëpo ajo që bie në sy në këtë postim të, Kryeziut, është numri i madh i gabimeve drejtshkrimore të cilat janë të papranueshme për zyrtarë të cilët udhëheqin sektor aq të rëndësishëm të shoqërisë, në këtë rast Sektorin e Arsimit.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të Kryeziut: