Kur Gani Krasniqi takoi William Wokerin (Foto)

 

 

Kandidati për deputet Gani Krasniqi ka ndarë me publikun një kujtim të tij nga kur e kishte takuar William Wokerin. Kujtojmë se Woker ishte ambasadori amerikan që drejtonte misionin e vëzhguesve të OSBE-së gjatë luftës në Kosovë dhe i cili mbështeti hapur dhe ndihmoi luftën e drejtë për çlirimin e Kosovës. Do të mbetet mik i madh i kombit shqiptar, theksoi Krasniqi për William Wokerin.

Me poshtë gjeni postimin e plotë të z. Gani Krasniqi: