Kundërpërgjigjet Hoti, e quan Kryeziun injorantë dhe të pafytyrë

Pas akuzave të zyrtarit të DKAE-së në Malishevë, Shqefqet Kryeziu, drejtuar drejtorit të Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, për keqpërdorim dhe keqmenaxhim të shkollës. I menjëhershëm ka qenë reagimi i Izet Hotit që është drejtor i gjimnazit. Ai ka komentuar akuzat e Kryeziut, duke thënë se “I ashtuquajturi shef i DKA-së është injorant dhe i paarsyeshëm që bënë këso akuza” është një i pafytyrë, që se di çka flet dhe shkruan” është shprehur në kundëregimin e tij Hoti.

Më poshtë gjeni komentin e Hotit: