Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kulla ku u lindën dhe u rritën vëllezërit Gërvalla (Foto) – Malisheva Press

Kulla ku u lindën dhe u rritën vëllezërit Gërvalla (Foto)

kullaKjo është kulla e dy heronjve Jusuf dhe Bardhosh Gërvalla, ku u lindën dhe u rritën.

Kjo foto e Kullës së tyre është publikuar në rrjetet sociale.

Kulla ka mbetur ashtu siç ishte dhe nuk është investuar në të nga autoritetet përgjegjëse. /BS/