Kujdestarët e detit

1-41-640x380Që nga kohët e lashta, marinarë që kishin shkuar në udhëtime të gjata në det, kishin shtëpitë e tyre në det.

Edhe pse në ditët e sotme janë harruar këto monumente shkaku i mënyrave moderne dhe të përshtatshme të navigacionit, transmeton Klan Kosova.

Këto monumente kanë përjetuar qindra stuhi dhe kanë shpëtuar jetë të panumërta.

Por ato do të mbesin gjithmonë mahnitëse.