Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kualifikimi universitar nuk është kusht për të punuar si mësimdhënës në shkollën fillore “Gjergj Fishta” në Senik! – Malisheva Press

Kualifikimi universitar nuk është kusht për të punuar si mësimdhënës në shkollën fillore “Gjergj Fishta” në Senik!

foto-1

Në shkollën fillore “Gjergj Fishta” në fshatin Senik të Malishevës, me sa duket shkolla po shërben si strehë e të pa diplomuarve. Në redaksinë e “MalishevaPress” burimet tona brenda kësaj shkolle kanë raportuar që mësimdhënësi i lëndës së Matematikës nuk e ka as një kualifikim, përveç shkollës së mesme dhe se ai ka dy vite që punon në këtë shkollë, për më tepër vendi i tij i punës nuk është shpallur fare në konkursin e rregullt nga Drejtoria e Arsimit në koordinim me drejtorin e shkollës. Që ky i fundit kohë më parë vet ishte mësimdhënës i Matematikes. Por si duket me të arritur në pozitën e drejtorit është rehatuar dhe është përkujdesur që vendi i tij i punës të ruhet edhe për një periudhë të gjatë kohore.

Vlen të theksohet se janë nxënësit ata të cilët i bartin pasojat, e të gjitha këtyre parregullsi dhe këtyre manipulime të cilin po vazhdon ti bëjë Drejtoria e Arsimit në bashkëpunim me drejtorët e shkollave.