Kryetari Ragip Begaj ja nis fushatën (Foto)

Kryetari Ragip Begaj mbrëmë ka takuar strukturën e NISMES në fshatin Drenoc ku siç duket i pari i Malishevës ka nisur fushatën parakohe. Ai është shprehur se së bashku do të vazhdojm të punojmë për një të ardhme më të ndritur dhe se tash na duhet harmonizim dhe mobilizim.

Siç duket 11 qershori është shumë afër dhe partitë politike kanë filluar menjëherë fushatën.

Më poshtë e keni postimin e plotë të kryetarit Begaj: