Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kryetari Begaj, e falënderoi humanistin Kryeziu, për kontributin e tij në Malishevë – Malisheva Press

Kryetari Begaj, e falënderoi humanistin Kryeziu, për kontributin e tij në Malishevë

skender_kryeziu

Skënder Kryeziu, është një nga njerëzit më human në Komunën e Malishevës, i cili ka ndihmuar shumë njerzë dhe shumë familje. Për këtë qëllim, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, e ka pritur sot në zyrën e tij, humanistin Kryeziu dhe e ka falënderuar për humanizmin e treguar.

Skënder Kryeziu, është një mërgimtar nga Komuna e Malishevës. Edhe pse i ri në moshë, ai tash e gjashtë vite me radhë, në vazhdimësi ndihmon njerëzit në nevojë, si me ushqime, ashtu edhe në ndërtimin e shtëpive për banim, duke zgjidhur problemin e strehimit për shumë familje.

Edhe pse shumë modest dhe pa dashur të bëhet publik, humanisti Kryeziu, ka treguar për Zyrën për Informim, se vetëm për festën e Kurban Bajramit, këtë vit, ka shpërndarë rreth 17 mijë euro ushqime për familjet në nevojë, në Komunën e Malishevës. Momentalisht, është duke i ndërtuar gjashtë shtëpi dhe në këtë muaj planifikon të filloj ndërtimin edhe të njëzet shtëpive tjera, të gjitha në territorin e Komunës së Malishevës.