Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
NISMA në Malishevë: Se bashku me Kadri Veselin suksesi është i pakontestuar – Malisheva Press

NISMA në Malishevë: Se bashku me Kadri Veselin suksesi është i pakontestuar

Koalicioni i lidhur mes PDK-së, AAK-së dhe NISMES në minutat të fundit para se të kalonte afati i përcaktuar nga KQZ-ja, ka habitur gjithë opinionin e gjerë. Kemi parë indinjime të thella në strukturat e këtyre partive e kemi parë edhe dorëheqje.

Dje në degën e NISMES në Malishevë ka qëndruar  Fatmir Limaj ku ka takuar kryesinë e kësaj dege. Mirëpo kryesia e NISMES në Malishevë si duket ishte mallëngjyer për PDK-në ngase e ka mbështetur koalicionin unanimisht duke theksuar se do të shkojmë drejtë suksesit të pakontestueshëm. Ja postimi i plotë që është bërë në faqen zyrtare në FB: