Krasniqi: Kulla e Jasharajve themel i lirisë (Foto)

Gani Krasniqi, njëri ndër figurat kryesore të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe njëherit ish Kryetari i Komunës së Malishevës, nëpërmjet rrjetin social facebook ka publikuar një fotografi së bashku me kryefamiljarin e familjës së Jasharajve, Rifat Jasharin. Nëpërmjet këtij postimi Krasniqi është shprehur se “Në kullën e Jasharajve janë vënë themelet e lirisë”.

Po ashtu vlen të theksohet se Gani Krasniqi, gëzon një miqësi dhe respekt shumë të madh nga familja Jashari, gjë të cilën e ka dëshmruar në shumë raste gjatë vizitave në kullën e Jasharajve dhe gjatë takimeve të shpeshta me Rifat Jasharin.

Më poshtë keni postimin e plotë të z. Krasniqi: