Krasniqi: Komuna urgjentisht ta ndal shitjen e ujit për qytetarët

Alban Krasniqi, Kordinatori i Lëvizjes Vetëvendosje në Malishevë, nëpërmjet një reagimi në facebook, ka kritikuar mënyrën se si komuna e Malishevës po ua shet ujin e pijes qytetarëve të cilët kanë nevojë urgjente për ujë në këtë fazë kritike të thatësisë. Ai ka thënë se “Furnizimi i qytetarëve me ujë qoftë edhe me cisterna në kohë krizash është e drejtë fundamentale e tyre dhe obligim bazik i Komunës” por praktika e shitjes së ujit duhet të ndalet urgjentisht nga komuna, është shprehur Krasniqi.

Më poshtë reagimi i plotë i Krasniqit të VV-së: