Krasniqi i VV-së: Mungesa e qeverisjes Begaj në sallë nuk i bënë nder qytetarëve dhe as kuvendit si institucion

Përderisa po vazhdojnë punimet e Kuvendit Komunal  edhe në mungesë të grupit të asamblistëve të Nismës, në pikën e rendit të ditës ku janë duke u zgjedhur trupat e kuvendit. Asamblisti i Lëvizjes Vetëvendosje Alban Krasniqi, ka kritikuar mungesën e kabinetit qeverisës dhe të kryetarit Begaj. Ai ka thënë se “mungesa e kryetarit, nënkryetarit dhe drejtorëve të qeverisjes Begaj, nuk i bënë nder qytetarëve dhe as kuvendit si institucion.