Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Krasniqi i VV-së kërkon që Kuvendi Komunal të votoj rikthimin e parkingut përgjatë rrugës “Rilindja Kombëtare” – Malisheva Press

Krasniqi i VV-së kërkon që Kuvendi Komunal të votoj rikthimin e parkingut përgjatë rrugës “Rilindja Kombëtare”

Në seancën e Kuvendit Komunal të Malishevës e cila është duke u mbajtur sot, Alban Krasniqi anëtar i Kuvendit Komunal në radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, ka propozuar shfuqizimin e Vendimit të mëhershëm të kryetarit të komunës për ndalim parkingun përgjatë rrugës “Rilindja Kombëtare” vendim të cilin siç thotë Krasniqi nuk po e gjanë askush,  askund” me këtë rast ai ka kërkuar që propozimi i tij për lejimin e parkingut përgjatë rrugës “Rilindja Kombëtare” të diskutohet sot nga anëtarët e Kuvendit Komunal dhe pas diskutimit të votohet propozimi i tij, në mënyrë që të rikthehet parkingu përgjatë kësaj rruge.