Krasniqi akuzon komunën se nuk po lejon qasje në dokumentet e tenderëve (Foto)

Alban Krasniqi, Kordinator i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Malishevë, ka akuzuar qeverisjen komunale për mos përgjigjeje në kërkesat e qytetarëve dhe mos transparencë ndaj publikut. Ai përmes një reagimi në facebook ka thënë se “janë me dhjetëra kërkesa vetëm nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në të cilat komuna nuk ka dhënë përgjigjeje”. Krasniqi, po ashtu ka publikuar dy nga kërkesat që i janë drejtuar zyrës së kryetarit, por të cilat kanë hasë në vesh të shurdhër.

Më poshtë keni reagimin e plotë dhe kërkesat e bëra publike nga z. Krasniqi: