KQZ fton qytetarët të votojnë sipas vullnetit të tyre (Foto)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar logon e re në të cilën shkruan “ Vullneti yt” për zgjedhjet e parakohshme që pritet të mbahen më 11 qershor 2017.

KQZ u ka bërë thirrje qytetarëve që të dalin për votim më 11 qershor dhe të votojnë sipas vullnetit të tyre.

Vendi ka shkuar në zgjedhje të parakohshme kur me 78 vota për mocioni i mosbesimit i iniciuar nga opozita ishte miratuar në Kuvend, shkruan Express.

Ndërsa të premtën KQZ ka bërë hedhjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletvotim, kurse fushata elektorale zyrtarisht pritet të filloj më 31 maj dhe do të zgjasë 10 ditë.